Mode trends volgen via social media

Alles wat hot is, is te zien op social media. Haast alle trends zijn hier te volgen. Welke personen zijn op dit moment geliefd/beroemd, welke sporten zijn hip, en vooral; wat is er in de mode? Op de sociale media barst het van de fashionista’s, de fashion blogs, de instagram accounts vol met kleding en ga zo maar door. Wat je voorbij ziet komen zijn perfecte outfits voor een festival. In dit artikel zullen we de leukste accounts bespreken, die je in de gaten kunt houden om op de hoogte te blijven van de trends.

Fashion Instagram accounts

 1. @xAshley.jpg
  Ashley komt uit San Francisco en heeft prachtige Instagram foto’s. De kleuren passen goed bij elkaar en haar stijl spreekt voor zich.
 2. @claartjerose
  Claire Rose Cliteur heeft een Instagram feed waar je u tegen zegt. De foto’s zijn in prachtige kleuren en mooi bewerkt. Alles past perfect bij elkaar. Haar gevoel voor mode is simpelweg onbetwistbaar!
 3. @Desiresbyus
  Op dit account vindt je foto’s van reizen en van fashion. De kleuren en stijl zijn alle foto’s consequent. Zwart en wit staan centraal.
 4. @Luanna90
  Lua komt uit New York en ze is een invloedrijke fashionblogger, met 2 miljoen volgers op instagram! Ze heeft helemaal haar eigen stijl: stoer en een beetje hipster.
 5. @lizzyvdligt
  Lizzy heeft een persoonlijke stijl en maakt de leukste outfits. Ze studeert dan ook all around styling. Haar Instagram account is op en top!

Fashion blogs

 1. Chapter Friday
  Tara Michels is de vrouw achter dit succesvolle fashion blog, daarnaast schrijft ze voor ELLE. In 2014 won ze de BlogLovin’ award met dit blog. Ze geeft een inzicht in de fashionindustrie.
 2. Fashion Attacks
  Dit blog is begonnen als een hobby voor Anita (21 jaar), maar nu is het een van de beste fashion blogs. Je vindt er stijladvies en het barst er van de leuke outfits. Hier blijf je verzekerd op de hoogte van de laatste fashion trends!
 3. AfterDRK
  Opgericht door de fashion lover Sabrina Meijer. Het is een blog met simpele details, maar wel met een edge. Op haar blog zie je veel items die gecombineerd zijn tot de trends van nu.

 

6. Chapter Friday

Yara Michels is niet alleen de oprichtster van deze succesvolle fashion blog, ze is ook één van de freelancer schrijvers voor ELLE en won de BlogLovin’ award in 2014 met deze blog. Met deze blog geeft ze vrouwen niet alleen fashion tips & tricks, maar ze geeft je ook een inzicht in de  fashionindustrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.